We wrote the new testimony

 

WE ARE JUDEANS
WE WROTE JUDEAN WARGUERRE
WE ARE BASIS OF CULTURE
WE WON"T STAND ANY ANTISEMITIC ATTITUDE
ANTISEMITISM MEANS MILITARISM
MEANS BYFORCE
BETTER BY EDUCATION
LITERATURE


Рецензии