Алiшер Кийом. Рубоi 352

Рубої 352

Зардушт, ОрмУзд* був єдиний до Аллаха Бог,
Навіщо ж Ахріман**, щоб від добра Ормузда дрог?
Кийом, в «Авесті» Ахріман безсмертям занедужав,
Щоб сам своє безсмертя смертю перемог!

*Єдине божество «Авести».
**Падший ангел «Авести».


Рецензии