Алiшер Кийом. Рубоi 324

Рубої 324

Хаййом, є Ваші рубої, де п'яний Ви буян,
Є також Ваші рубої, де як бунтар Ви дурноп'ян.
А ось даоси в сп'яніння буйстві бачили ваду!
Кийом, Ви знаєте хто Ви, як п'яний вдрабадан?


Рецензии