Зачекайте, рокы. Писня

                Зачекайте, рокы. Писня

               Заблукалы рокы на жовтневий дорози
               И летять, мов птахы, у питьму забуття.
               А душа вже стоить на чужому порози,
               Нибы хоче зустритыся з иншым жыттям.
               Прыспив
         
               Зачекайте, рокы, зачекайте,
               Не спишить до обиймив зымы.
               Теплу осинь мою не злякайте,
               Не будить розхвыльовани сны.
               Зачекайте, рокы, зачекайте,
               Не трывожте печаль сывыны.
               В сум зымовый мене не штовхайте,
               В моим серци ще подых весны.

               А у нас вже немало дориг за плечима,
               Та на серци немае сумлинь каяття.
               Ты у мене одын, я у тебе едына.
               И на двох у нас також едыне життя.
               Прыспив.

               Хвостык лита майнув, осинь в зыму вступыла,
               Тилькы серце не може забуты тепла.
               Нас гойдають на крылах симейни витрыла.
               Не даремно нас доля докупы звела.
               Прыспив
               2022р.


Рецензии