Люби себе

Залиш позаду свої думки,
Міняй в безмежність свої світи,
Шукай надію у метушні...
Повір мені!

Звертай з дороги, якщо не те,
Спіши по стежці, якщо несе,
Лети крізь вечір та снігопад...
Тримай заряд!

Затримуй пальцями до кінця,
Іскра від щастя злетить до ста,
На максимально нестримні мрії...
Гори в надіях!

Запалюй очі, серця і плани,
Кохай, шукай і лови світанок,
Пірнай в наглибші озера світу...
Підкорюй вітер!

Крізь пальці час, почуття і стани,
Яскраве сонце і чашка кави,
Залиш позаду, якщо не те...
Люби себе!

11.01.2024

© Inna Омут, 2024


Рецензии