Графикалык саптар

Данкан атып туяктан,
Тулпар сызат талаада
шамаалга жалы сенселип,
Жапырылат кулагы.

Данкан атып туяктан,
Тулпар сызат

      т     л       д
         а     аа      а
     ш    м      лг

жалы сенселип,
Жапырылат кулагы.


Чабандеси жаш бала,
Марага ал шашылган
жарышкан топтун ичинен,
Корунду караан алыстан.

Чабандеси жаш бала
марага ал

ш       ш       лг
      а       ы         ан
ж       р        шк

топтун ичинен
корунду караан алыстан.

Чабдар кулук келетат,
Таноосунан от буркуп
буткул дене мемиреп,
Эч нерседен койбойт уркуп.

      р       п
бу     ку
      т        л



Москва ш.
23.11.2022-ж. 


Рецензии