Чорнi хмари

Сплелись дороги у розмови і мовчання,
Любов крокує до надії, сподівання,
І янголи чекають, що почуття засяють...
Дороги до кохання в темряві згорають.

Потрібні натщесерце обійми й поцілунки,
І музика палких сердець душі дарунки.
Ті двоє любові приурочують пісні,
Занадто ноти там бувають голосні.

Між небом і землею палають почуття,
Між пеклом, раєм дві душі літають.
Є крила! Гумор долі співчуття...
У чорні хмари янголи пірнають.

2024


Рецензии