Burned Heart

My imagination,
Is crying out today.
My liberation,
Is flying far away.

It's new Pompeii,
Burning in my heart.
I won't be free,
Drowning in the sea.

My celebration,
Is ruined with your blow.
My generation,
Is praying for а glow.

And you're dreaming,
To see us in the hearse.
It's your life meaning,
To make our world adverse.


Рецензии