Бережiть слова

***
Бережіть слова,
щоби зради вітер
почуттів не рвав,
на поталу світу.

Пронесіть любов
крізь нудьги негоду,
бо пролита кров —
cонцесвіт народу.

До свободи шлях
на стежинах мрії;
у важких боях
нас молитва гріє.

Смертоносне зло
сіє ворог лютий.
Так завжди було
у години скрути.

Багряніє схід,
ненависні зграї
нищать славний рід,
вольний дух карають.

Згине в цій землі
сатани навала,
про геройство слів
ще складуть чимало.

Найрідніша з мов,
долетить усюди,
оживе любов,
усміхнуться люди.

09.01.24





 



 


Рецензии