I завжди ти була недосяжна

І завжди ти була недосяжна.
І до тебе далеко зіркам.
Гармонійна. Вродлива. Поважна.
У ході і у слові – легка.

Насолоджуюсь поглядом кожним,
що даруєш, що кидаю я...
«Боже, – дихаю, – милий мій Боже,
як я вдячний тобі, що – моя...».


Рецензии