У прыгажосць тваю я закаханы

У прыгажосць тваю я закаханы,
І дакранаюся да вуснаў я тваіх.
Тваёй любові я навек адданы,
Малюю шчасця светлыя штрыхі!

Ты ,родная, мне сына нарадзіла,
Я бацькам вельмі рана стаў.
Хоць цяжка ў жыцці нам даводзілася,
Усё ж радасць быць с табою не губляў.

Усё ў жыцці калі-небудзь праходзіць,
І цяжкасці мінуюць, і бяда,
Каханне толькі будзе  хай заўсёды
І побач мілая бясцэнная мая.


Рецензии