Новае жыццё

Я стаю, абняўшы цябе за плечы,
І з пяшчотай гляджу ў твае вочы.
Вось і скончыўся наш апошні вечар,
Расстаёмся з табой гэтай ноччу....

Ты не плач,  я прашу цябе, родная
Бо любоў нам назад не вярнуць.
З гэтай ночы ты зноў свабодная,
А мяне, калі ласка, забудзь!

Я даўно ўжо цябе не кахаю,
І пра нас я зусім забыў.
Позірк твой я ўжо не чакаю,
Пал пачуццяў даўно астыў.

 З той пары мінула шмат часу,
Дзесяць год праляцела  далёка.
Адказала ты мне не адразу...
Шчасце страціла ты так лёгка...

А ў мяне жыццё тут віруе:
Хата, жонка, дачка- малеча...
 І так  моцна іх люблю я,
А з табой толькі той сумны вечар.


Рецензии