Шчасце сваё беражы

Аднойчы ў цудоўны дзень
Сказала  мілая мая:
"Кахай мяне яшчэ мацней,
Бо хутка стану маці я..."

Як доўга гэтых слоў чакаў!
Ад шчасця весь іскруся я,
Бо момант радасны настаў,
 Жанчына лепшая мая.

 Я  стану хутка  бацькам,
І скажуць мне сябры:
 "Будзь малайцом, старайся
І шчасце  беражы!"


Рецензии