Мам

Привіт,мамо рідна,у мене відпустка,
вагаєшся -  сон це,чи ні,
ти нову наділа кофтину і хустку
й усміхнено дивишся в очі мені.

Я знаю твої повсякденні турботи
в твоїм щирім серці тривог і надій
та я про життя розповім своє потім,
а зараз ти зустрічі нашій радій.

Ти вже невісток дочекаась й онуків,
та все ж,найдорожчі- сини,
і промені сонця нехай виціловують руки,
матусі рідненькій,в якої немає ціни.


Рецензии