На в дстан життя

Ми живем на відстані життя,
І які б уроки доля не давала
Знов з тобою нас вона звела,
І дорогу у майбутнє відкривала.

Ми з тобою наче небо і земля,
Без друг друга ми не можем бути.
Бо  в  душі  вирують  почуття,
Ми живем на відстані розлуки.

І ворожить за віконцем нам зима,
Щоб світили на світанку зорі.
Ми живем на відстані життя,
Бо дарує доля почуття прозорі.

Не слова нас лічать, а любов,
Обіймає  віддано  за  плечі.
Ми живем на відстані міров,
У зігрітій і омріяній безпеці!!!


Рецензии