Зи ярдиз

Садазни жеч заз хь(и)тин яр,
Гуьрчегвилин авач кьадар,
Зун акурла,хъуьрез п1узар,
Хъуьт1уькай заз ийиз гатфар.

Зун патал ам хайиди я,
Цуьк хьиз назик хвейиди я,
Сад аллагьди гайиди я,
Зи рик1 адахъ кайиди я.

Дуьньядал ам ава тек сад,
К1анивилин чирай заз дад,
Темен гана, авунай шад,
Вуч к1анда и дуьньяда мад.

Кьисметна чаз кьведаз са бахт,
Уьмуьр шаддиз тухудай вахт,
К1анибурун мурад тир тахт -
Идалай мад жеч ч1ехи бахт.

08.01.2024.


Рецензии