Сгинь, исчэзнь, маркота по якыйсь сыс3!

Сыплеца с покота шося в Кришны гондэ!
Господи! Да шо щэ мало нам соби?!
И взялы лопаты хлопцы из Опадыщ
И згрыблы копыцю добрынькых харчив.

Вот вона робота новогодня, боньди!
А ны вам вычэра да шэ и на синьць.
И товди но зробыш фильма вам шэ, можэ,
Вжэ колы хоть крохы хлибця ексь вхопыв.

Вам оно вычэра да шэ й з осылэнцэм!
А ны хочыш трохы дидковы хоть свит?
Бо и надто очынь пудсобылы дролькы,
Шо вгыдылы й шепку Шляпы Васьцы Брыль.

Вот вона, поэма ажны ось выходыть,
Ек я спав колыся разом с сэстрамы.
От во гэ вжэ тёплы й файнынькыйи ковдры,
А ны то шо зарэ ны заснуты ныц.

Лиглы шэ в сидьмому зь – рано зов7 вроди.
А устав-проснувся кырызь 3 годынк.
Бо оно шось робыть котынетко в ножках.
Снеця ж, бало, девкы. А сейчас но мыш.

...вот, ну, дэ я взев бы гэтакы колиньць?


Рецензии