Дай, Бог!

Пробач, що я не став тобі кумиром …
Пробач, що ти - не мій кумир…
Якщо люблю – то я потрібен Миру!
Якщо коханий я – комусь я Мир…

Пробач, що я віршами збурив душу,
занурив вщерть тебе в жагу...
Вірші, ведуть до щастя суші
через шторми, тайфуни та югу...

Дай Бог тобі так покохати сильно,
як люблять мами всіх дітей…
Та  не облесливо, ванільно,
не для копійчаних страстей...

Дай Бог мені знайти таке кохання,
яке ніколи в серці не мине,
яке дарує в душу осіяння

Тобі –  таке ж кохання неземне,
моє!

***
Каплиця палацу Бленхейм (біля Оксфорда), який був дарований народом Англії Джону Черчиллю (прадіда Вінстона Черчіля), першому герцогу Мальборо за здобуту у 1704 р. перемогу над французькими та баварськими військами.


Рецензии