***

Та хто ж, окрім мене,
   присвятить тобі, хоч рядочок
Віршів, що вколисані в серці моїм?
Вже сплутали роки
   жалі мої в срібний клубочок,
А я, все до тебе іду
   крізь туман, чи крізь дим.

Тече моя сповідь,
   неначе джерельце надії.
А може, так станеться,
   роки пройдУть і віки.
Як спомин одвічний
   в сузір'ях зійдУть мої мрії,
Звичайної долі
   пекучі мої сторінки.


Рецензии