про терези та вигнанку

У кожнім краю на землі
Є стільки мов, що не позичить.
Де би літали журавлі -
Одною піснею курличуть.
Людину роблять почуття
і покидають на останнє,
найбільш вразливе - забуття,
а незгладимише кохання.
Не пощади, а віднайди
Вільновідпущену вигнанку.
Коли ідеш - то назавжди,
Як залишаєшся - до ранку.
Світлина: Еміль Фріан. Закохані. 1888


Рецензии