Минули свята

Минули свята новорічні,
Вернулась буденність до нас.
І знову проблеми одвічні
Диктує нам впевнено час.

І знов карантинні морози,
Невпевненість, відчай і страх,
Якщо і не викличуть сльози,
То стануть печаллю в очах.

А сніг, наче та скатертина,
Що є еталон чистоти,
Нагадує нам - швидкоплинна
Життєва межа доброти...

 


Рецензии