Традиции народные и Святочные продолжайте 07. 01

А мне моя
Мама,
А ей её
Мама,
Бабуся
Прася,
А ей её
Мама
Домна
(Домаха)
А ей её
Мама...
Говорили:

- Пока
Вечерники,
Колядувальники
Та посипальники
Ходити,
Вітати
Зі святами
Людей,
Добра
Бажати сім'ям
Будуть

А їх господарі
Запрошувати,
Будуть
Пригощати
Гостинці
Їм в подяку
Дарувати.

Не буде
Кінця світу.
Господь
Пробавить
Милість,
Світу віку..

Даруй
Же  Господи,
Щоб доброта
І щедрість,
Мудрість,
Милість
В людях
Зберігались.

І щоб традиції
Народні,
Святочні
Із роду в рід
Передавалить.

А з ними
Рід.
Нарід,
І віра, 
Та на
Землі,
Життя
Щоб зберігались...


Бо в цих
Традиціях
І дійствах
Діти
Бажати
Добре
Людям
Научаються.

А ті гостинності
Ї Щедрості
Та милості
Творити
Научаються.

І всі, зі Господом,
Та з добрими
Серцями,
Традиціями,
До світла
І добра
З цим
Прилучаються.

Людина,
Людяність,
Добро
І доброта,
Традиції
Русі Святої
Зберігаються...

               07.01.24
                Москва


Рецензии