Не молитвою слiзною я до тебе звернусь

Не молитвою слізною я до Бога звернусь,
Помолюсь я піснями за Київську Русь.
За нескорену, рідну країну мою,
Що свободу свою захищає в бою.

Не чекали від "брата" й в найстрашнішому сні.
Їх кордони, чомусь, стали їм затісні,
Нас, сусідню державу, хочуть бачить в руїнах,
Злобу й ницість роками збирали для України.

Не пробачить росію (еРеФ)заміноване море,
Наші землі чудові не пробачать ніколи.
Не пробачать вам діти за зруйновані мрії,
Не відмолите гріх ви перед Україною.


Рецензии