Не люблять вiршiв тiльки черствi душi

Не люблять віршів тільки черстві душі.
Та навіть їм читаю я вірші.
Читаю вірші не тому, що мушу,
а через те, що вірші – зміст душі.

Душа частіше плаче, ніж співає.
Вірші частіше родяться зі сліз.
Пишу про все, що душу зачіпає,
про все, що пережив і переніс.

У віршах я перед людьми безгрішний,
хоч часто черствих щирістю смішив.
І не люблю чужі читати вірші,
ті, що зросли зі слів, а не з душі.

Плекаю вірші не тому, що мушу,
а через те, що вірші – сенс душі...
Не люблять віршів тільки черстві душі.
Та навіть і для них пишу вірші...


Рецензии
..в надежде души эти растопить...
Понравилось очень!
С Новым годом, Миклош! С Рождеством
Всего Вам самого доброго!
Здравствуйте!

Нина Уральская   07.01.2024 13:49     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.