Рождество Твоё, Христе Боже наш 06. 01. 24

Тропарь
Праздничный
Рождеству
(Молитвослов) :

Рождество,
Твоё,
Христе
Боже наш,

Возсия
Миру
Свет
Разума.

В нём бо,
Звездам
Служащии,
Звездою
Учахуся

Тебе
Кланятися,
Солнцу
Правды,

И Тебя
Ведети
С высоты
Востока,

Господи,
Слава
Тебе!

***
Христос
Рождается,
Славимо Его!.

***

Святкова пісня:

Нова радість
Стала,
Яка не бувала.

Над вертепом
Звізда ясна
Весь світ
Осіяла....
Славімо, Тя
Царю,
Небесний
Вдадарю,
Даруй
Літа щасливії
Сьому
Дому, господарю.

Сьому господарю,
Та ще й господині.
Даруй літа
Щасливії
Всій вашій
(Ї нашій)
Родині.

***
(Від автора)

Даруй літа
Щасливії
Всій сім'ї-
Людині

І єднання
В вірі, 
Дружбі
Братній
Всій сім'ї:

Білорусі,
Україні,
Та Святій
Русі.


Ще у мирі
Будем жити
В братстві
Ї єднанні.

Та надішлемо
Про це
Господу
Прохання.

               05.01.24
              Ильинский


Рецензии