Розмальована абетка

    ** ** **
Хтось  букву "Ю" розмалював -
Їй  ще  кружечок  дописав.
Тепер  вона  не  "Ю",
а  - "100" !
Ну,  хто  ж  зробив  таке, 
ну  хто ?!

У  "С" - повиростали ніжки.
А  "П"  і  "Н" -  вдягнув  в  штанішки.
В  зелених  вусах  буква  " Т ",
У   капелюсі  стоїть -
" З ".

На  "Д" -  видніється  корона,
А  "Г"-  носата,  як  ворона.
І  навіть  тиха  буква " И"
Тримає  руки  догори...

"А" -  новорічна  вже  ялинка,
Крислата "Ж"-  як  та 
  сніжинка !
В  красуні  " Ї " - чотири  крапки,
А  в  "Ц"  з'явилась  друга  лапка ...

І "Ь"  теж  постраждав -
Червоним  чобіточком  став...

Абетка  вся  захвилювалась:
"Ну  що  це  з  літерами
сталось ?!
Вона  завжди  була  охайна !
Хто  ж  загадковий  цей   
"дизайнер"?" 

Чому  це  пальчики  у  Тоні
Усі  зелені  та  червоні?
Спішить  скоріше  їх  помити,
Щоб  тут  слідів  не 
  залишити...

"Ах,  ось   старанно  хто   малює 
I так  цікаво
фантазує !..-
Абетка  в  усмішці  сказала.-
Нехай ! Щоб  букви  добре  знала ..."))
   *   *  *  *  *

Людмила  В. - К.
( Фото Нет)
5.1.24


Рецензии