Кушылмады юллар

  Офыкларга житкэн юллар
  Кая илетэ микэн?
  Хатлар язып сина салсам
  Барыплар житэ микэн?

  Юлларга чыгып адаштын,
  Туры юллар тапмадын.
  Болында чэчэклэр жыйдын,
  Яннарыма кайтмадын.

  Юлларга чыгып котэмен,
  Йэшлэремне тугэмен.
  Очырашулар,яратулар
  Насыйп тугел,курэмен.

  Сагышларда,ялгышларда
  Утэ бэгерем еллар.
  Кайтыр юлларны тапсан да,
  Кушылмады ник юллар?


Рецензии