Стелеться осiнь. -квартон-

Листям пожовклим стелеться осінь,
Веселими барвами грає вона.
Поміж дерев просвічує просинь,
Сіріє без листя  вже  голе гілля.

ДОщик рясніє в   осінньому танці,
Листям пожовклим стелеться осінь,
Вітер з дощем -щасливі коханці ,
Небо є свідком  буремних відносин

За хмари ховається сонячний промінь.
Хоча  ще зелена  на луках трава,
Листям пожовклим стелеться осінь,
А зранку вже наморозь землю вкрива.

Готується все до зимової стужі.
Скоро наблизиться  холоду тінь.
ПОки є темні, маленькі калюжі-
Листям пожовклим стелеться осінь .

14.12.2023


Рецензии