Кайтыйк юллар салганда

  Якын туганнарым бар минем
  Абыем,сенлем,апаем.
  Сезне сагынып,чит яклардан
  Яннарыгызга кайтаем.

  Курэмен тошлэремдэ сезне,
  Сагындыра туганнарым.
  Юлларым китсэ дэ еракка,
  Сездэ бит минем уйларым.

  Кайтыйк туган-ускэн ойлэргэ,
  Энилэр исэн булганда.
  Жырлыйк яшлек жырларын,
  Кунеллэргэ мон тулганда.

  Кайтыйк туганнар сагындырмый,
  Этилэр каршы алганда.
  Карлар явып,кумеп утсэ дэ,
  Безгэ дип юллар салганда.


Рецензии