Сэбэбе булды нилэр?

  Кочагына бэгерем кердем телэп,
  Белмэдем яндырасын.
  Учакларын сунеп матур жэйдэ,
  Ялгызым калдырасын.

  Кушылган юлларыбыз аерылды,
  Сэбэбе булды нилэр?
  Соеп-соелеп туялмаган чакта,
  Керде арага кемнэр?

  Ышанмадым,ялгызым янармын
  Мэхэббэтем ташканда.
  Салалмам иннэренэ кулларымны,
  Яшлэр судай акканда.

  Салкын карашларынмы,кара йозлэрме,
  Йорэккэ салды яра.
  Тузэлмэсэ йорэген сагышларга,
  Борылып мина кара.

 


Рецензии