Прийде хтось у сiчнi, хтось - пiде

Прийде хтось у січні, хтось – піде.
То життя у нас таке – по колу.
Хтось іде на небо, хтось – до школи.
Ще й лунає нелюдь де-не-де.

Дощ у січні йде, чекають сніг.
Будуть з ожеледиці калюжі.
Я у січні – радісний і мужній
є і буду, й був, наскільки зміг.

Я у січні мав чимало справ.
В січні був щасливим і нещасним.
Я усе вам розповів про щастя –
на нещастя я часу не мав.
 


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.