Яратасым килэ

  Тошлэремэ кереп юатасын
  Оннэремдэ урап узасын.
  Юлларыма чыгып,яратам дип,
  Качан мина куллар сузасын.

  Яратасым килэ,яраттырасым,
  Кузлэреннэн кузлэрем алмый.
  Жэйлэребез утеп,козлэр житкэнче
  Ялкында яныйк,яра салмый.

  Гуя нэфис кошлардай канат кагып
  Килэ куллэрдэ пар йозэсе.
  Мэхэббэтенне омет итеп мина,
  Ялгызым купмелэр тузэсе?

  Бирче кулынны,йоремэ  адашып,
  Гашик жаннар бергэ булсыннар.
  Жэйлэр утеп,козлэр житсэ дэ
  Мэхэббэттэн алар янсыннар.


Рецензии