Знову в тебе я влюбилась

Знову в тебе я влюбилась.
Що за нісенітниця?
І молилася, й хрестилась...
А як же обітниця?

Це до планів не входило.
Боже свідок. Ось і на!
Так душі було спокійно,
А тепер співа вона!

Нас огорнуто любов'ю,
Серцю солодко й уму.
Дивуючи душу нов"ю,
Кохання я боготворю.

Зігріває нас любов,
Підніма в обійми мрій.
Тріумфують душі знов,
Я – земна і ти – земний!


Рецензии