Суд чест

Її судили вчора три судді:
людські плітки,традиції і совість,
кайдани тисли кисті рук худі
і біль тупа сочилась у свідомість.

Плітки кричали:,,Як вона могла,
та головного ви ж іще не чули,
слова впивались в душу мов стріла,
якби ви знали про її минуле?".

Традиції,сипнувши в рани сіль,
читали вирок чітко й зрозуміло:
"А це тому,що жити,як усі,
вона і не могла,і не хотіла".

Гіркі слова дочерпали до дна,
а совість нагадала про важливе:
"Не забувайте,що її вина,
лиш в тому,що вона була щаслива".

Її судили палко три судді,
і вироки виконували пильно...
а Бог сидів у першому ряді,
і бачив,як народжуються сильні.


Рецензии