Оленька, а ти вiриш в диво?..

Оленьке Савенко-присвячується...


Оленька, а ти віриш в диво?.. :)
Ну хоч зовсім, трохи... :)
Прикрашена ялинка,
Передзвони келихів,
Посмішка... желанья...

Світлі надії,
Віра в майбутнє,
Сніжинка... Салют...
Блиск, краса, бажання...

Нові пісні-звучать до ранку,
Смайлики у формі-сніжинок летять,
Подарунки-по ялинкою стоять,
Скажи, ти віриш-в диво?!.
Скажи Оленька, хоч трохи?.. :)


Рецензии