Nieskonczonosc

Kocham i jestem kochana
Reszta sie sama ulozy
Wierna i szczerze oddana
Wierze, ze dobro sie mnozy
Sztuka jest byc naturalna
W swiecie pustym i sztucznym
Lecz szczescie nie jest banalne
Jesli dusza wciaz marzy i szuka
Prawdy i piekna zycia
Przygod i wielkiej przyjazni
Sedno tkwi w tobie samym
Tak samo jak w niebie gwiazdy
Kocham i jestem kochana
Reszta sie sama uklada
Wierna i szczerze oddana
W nieskonczonosci swiata.
23.12.2023
© Copyright: Ilona Kazimierska, 2023


Рецензии