Заповiтнi казки

***

Бог любить казки зі щасливим фіналом,
дорогі добрим людям заповітні казки,
де скришилося зло —  правда запанувала,
і для нього й для неї алтар на віки.

Але Бог цей тріумф в далечінь переносить,
так далеко, що нам і не видко. А тут
Зло і Лихо в чотири руки лезом косять
всі квітки, що хоч трохи чола підведуть.

30.12.2023.


Рецензии