Розум у клiтцi

***

Розум у клітці.
Він там завжди.
Розум приречений
і непотрібний
в сірім тумані
з відлунням ходи
валянок сірих.
Він, як місяць срібний,
гострий, самотній,
зачинений в льох,
а за дверима
дорога на страту.
Густо вкривають її страх і мох.
Гордий. Готовий платити.
Затятий.

01.01.2024.


Рецензии