загадай

далеко ты теперь моё прошлое лето
там любовь без ответа смешные штиблеты
я всегда невпопад то о том то об этом
вот беда

ты сейчас далеко я к тебе не приду
видишь с неба сорвал я шальную звезду
и неважно уже ту сорвал а не ту
загадай

* * *

far away are you now my last summer
there love unanswered funny boots
I'm always inaccurate about that's
the problem

you're far now I can't come to you see
I tore off a crazy star from the sky
and it doesn't matter if I already tore off that one
and make the wrong guess

01.01.2024


Рецензии