Вже зима

        **. **. **
Відступила осінь,
І дощі, мов сльози.
Листопад останні барви
обтрусив.
Вже іскриться іній.
Вдарили морози -
Це їх грудень знову в гості
 запросив.

Тихо й веселенько крутяться
 сніжинки,
Покривають землю білим
 килимком,
І стоять святково сосни та
 ялинки -
І стає чистеньким, ніжним
все кругом !

Непомітно й швидко рік
уже минає,
І таким нелегким був він
для людей...
Хай все зло навіки із землі
зникає,
І щасливим буде кожен
Божий день !

І живуть в любові хай
дорослі й діти,
А в домівках наших за'тишно
 буде',
І над нами сонце завжди
мирно світить,
Хай з благословінням рік Новий
прийде !
       * * * * *

Людмила К. - В.
(Фото Нет)
31.12.23.


Рецензии