позвони мне солнце

небеса заплакали дождём
все мы любим и чего то ждём
это всё случится а пока
просто жду я твоего звонка

дождик моет окна ничего
вот такой весёлый новый год
это наше время наши дни
позвони мне солнце позвони

* * *

the heavens cried with rain
we all love and are waiting for something
it will all happen until then
i'm just waiting for your call

the rain washes the windows nothing
such a happy new year
this is our time these days
call me sunshine call

31.12.2023


Рецензии