Свята любов та мир

В цей тя́жкий час я не міркую про буття...
Міркую лише про Святу́ любов.
Яку несе Господь в крихке́, земне життя,
Щоби́ воно вило́ся знов і знов!

Я не міркую нині про людські гріхи...
Міркую лише про Святу́ любов
Яка пове́рне в ду́ші радощі весни́
Всім щирим Українцям знов і знов!

Я не міркую ле́гким вітром майбуття...
Міркую ли́ше про Святу любов.
Яка́ спасе цей Світ від прірви небуття
Дару́ючи життя всім знов і знов!

Я не міркую... Втім, я про́шу Небеса,
Щоб на Землі в прийдешній Но́вий Рік
Закінчились усюди горе та війна́,
А мир, Свята любов прийшли навік!


Рецензии