В ожидании Нового года

А за віконом сніжок літає знову,
Ми так чекаємо Року Нового.
Вже на ялинці мерехтять вогні,
Біжать  грудневі останні дні,
Нехай проблеми та печалі заберуть,
А щастя з Новим роком принесуть.
Щоби лунав дзвінкий дитячий сміх,
Бажання,   мрії здійснити він зміг.
Щоб у дарунок  мир він нам  приніс ,
Не було більше горя, війн та сліз.


Рецензии