Лабiринт безоднi

Я не хочу більше жити в країні де депутат сука - краде у дитини
Де дарують білети вкінець
Де побратими полеглих - чужих дітей ведуть під вінець
Де ділить мову народ , і виясняють - хто більше скинув пацанам на ремонт
Хто воїн , а хто патріот - ось це хвилює український народ
Де чиновник при владі - обкрадає людей , і при втечі - пацюків хапає з собою на борт
Де люди цураються - іншої мови , і бояться отих - які б;ють у погонах
Де ворог може себе назвати країна - тоді я пробачте мене , але балерина
Де депутат на задніх сидіннях - приймає закон збодуна , щоб офігіла країна
Де воювати йдуть люди прості , а депутат зігріє себе під палючим іноземним сонцем
Ллється із телевізора пропагандистка машина , заявляють про перемогу якої не буде
Про перемогу чиїми чужима руками- на скількох пальцях кров - не застигне ніколи
Подарував хоча б один депутат - хоча б один танк?
Я не хочу жити в країні де мобілізують насильно
Де депутати ставлять на кон чуже життя , де матері душу готові продати , аби повернути диття
Я не хочу більше жити в країні - де прірва ця Україна
Де розділена навпіл держава - де сини України віддають своє життя - за диття депутата
Де депутати в елітних домівках , а хлопці в окопах - по підборіддя в багні
Поки ми не змінимо владу - влада змінить нас
Хтось забуде про брата , а хтось більше його не згадає…


Рецензии