А цюкэркы пахнючы-пахнючы!

И шо мышам ты шэ цюкру.
Зарэ ж мы туткы впуншым
Любу твою шкурку!

И захавав дид бы дульку сь!
Да дэ ты ек в скунсув
Прыкрыеш ганучко
Щэ щося в шкапу бы й!

Да дэ хоч мы залазым!
Да пошов, дидко, к бабы б!
Бо мы й биб, ек смытанку,
Понищым – ты дай но.

И схавалы мы мяско.
Ну, так, бы на пасху ж.
А но глень ты ув шкапик!
Шо, горих там оставсь даж?

И дид наш бородатый
Став аж сторожом в падлый.
И погыблы заразы! –
Ек так? От капкана? –

Да, хы, з голоду в прыхожый!
А шо, маниць сырочком?
Так бо зь вси й робляць:
Натэ вам ось шось в дроцик!

А той дроцик ныц боньдям!
Всэ пожралы й кимараць.
Ждуть но добафкый.

...и сходылы мы в цэркву.
И мышэй фсех отпели зь


Рецензии