Крок. I крок. I крок за кроком

Крок. І крок. І крок за кроком.
Пів дороги. Пів життя.
Рік. І рік. І рок за роком.
І не буде вороття.

Є, здавалось, місце суму
в незворотності оцій.
Та сини й онуки сунуть
слідом – щастя на лиці.

Я і сам вже усміхаюсь.
Геть сумне з очей, з лиця.
Кроки рідних відчуваю.
І не буде нам кінця.


Рецензии