Я бачив пекло. В пекла - чорний колiр

Я бачив пекло. В пекла чорний колір.
Я бачив пекла мить – то чорний дим.
І плоть землі здригнулася навколо.
І став назавжди чорним білий дім.

Ані страху, ні відчаю не було.
Були лиш очі свідками біди.
Душа, мов доню, мрію помсти тулить
і ще по силу вернеться сюди...


Рецензии