Невимовно серце тужить

Які ялинки загадкові -
Воліють жить таємно в слові,
Де рими гримають не дуже,
Де є душа, зимовий друже.

Чи сніговик, чи ельф, чи сон,
Що мжичку темряви подужав,
Мій свіжий вітер, мій озон
У крижаних застиг калюжах.

А на вікні - сріблясті ружі
Виспівують як солов"ї,
І серце  невимовно тужить,
Летить в засніжені гаї.


Рецензии