Той садок коло риднои хаты

           *        *        *

Той садок коло рідної хати –
Ти стоїш перед очі завжди,
Бо малим думав вік буду мати
Захист твій, від якоїсь біди.

Пелюстки твої ніжні вишневі
Вчили серце до болю любить,
Рідний край, в ніч заграви рожеві.
Як життя час так швидко летить…

Видно там Бог розкрив мені душу –
Найсвятіше в дорогу щоб взять;
Талісман цей нести в собі мушу,
Жити з ним і радіть, і страждать…

Вячеслав Шикалович
29.12.2023р.   


Рецензии