Щорiчний Калькулятор не по темi

Щорічний Калькулятор не по темі.

От, курволихо, ті роки!
До бігу їх ніяк не звикнуть!
Усі радіють, аж поки
Їм носом у їх вік не штрикнуть!

І кожен рік на "калькулятор"
Збираєм всіх, як на голгофу.
Та то ж не Доля! - педаль-атор.
Летить, що аж здуває стріху.

А щоб не сумно - заливаєм
Собі безглуздь "за воротник",
Та молоді роки шукаєм
Але портал туди
десь зник.

А старість - то така халепа!
За вуса смика, ломить кості,
І Доля клята (от дурепа!),
Гука костлявую у гості.

Оговтайтесь та схаменіться! -
Літати старість не уміє!
Не дожене тих (посміхніться!),
Хто до мети своїй стремиться!

Той, хто летить - не постаріє!
Бо старість їх не дожене!
Хоч і волосся те сивіє...
Начхати щастю геть на те.

Роки не треба рахувати!
Вони самі собі ідуть.
Їх не продать, не заховати.
Та не у тому Долі суть!

То кожен рік астрономічно
Приходить мить Різдва Т-В-О-Г-О!
Твій шлях - спочатку! Феєрично
ЗНОВ опановуй ти його.

ЗНОВ ВСЕСВІТ СИЛ ТОБІ ДАРУЄ!
Щоб перепони переміг!
Торнадо в кожному вирує,
У той святковий перший міг.

Синхронізуй себе з собою,
Яким ти був живим ТОДІ!
Не був знайомий ти з ганьбою,
І не лякався геть біді.

Ти немовлятою пишався!
Був непоборканий нічим!
На все начхав і кувиркався,
І всі проблеми - фтопку! В дим!

Так День народження - це ж свято!
Не калькулятор, не триндець.
Себе згадать - як жив завзято!
Та се ж енергії ЛАРЕЦЬ!

Бери, черпай, радій, всміхайся!
Себе в дитинстві не цурайся!

Продовження отутечки - http://stihi.ru/2023/12/22/7618

Козак =GrafBorisfen=
http://stihi.ru/2023/12/28/5555


Рецензии